HOTTUB - MAX 6 PERSONEN

VANAF 65,-

Badderen in de buitenlucht met alpaca's op de achtergrond! De met bronwater gevulde hottub wordt verwarmd door een met hout gestookte kachel en staat op een knusse privé plek tussen de houtwallen en aan de alpacaweide. Zie jij jezelf al genieten in dit warme bad?

Belangrijke info:
Van maandag tot en met zondag is de hottub te huur van 19.30 - 22.30. Wil je langer badderen en kom je in het weekend? Op vrijdag, zaterdag en zondag is de hottub al vanaf 16.00 te huur. Ook kan er in het weekend gekozen worden om in plaats van in de avond in de middag te badderen. Wij zorgen ervoor dat het bad gevuld en warm gestookt is zodat er gelijk genoten kan worden van een warm bad. De hottub is online te boeken of binnen de openingsuren van de receptie wanneer je op de camping bent. Omdat wij een kleine en persoonlijke camping zijn bieden wij één hottub aan. 

Wil je de hottub online boeken? Hiervoor dien je een losse boeking te maken. Kies de dag van gewenst gebruik als incheckdatum en kies de dag erna als uitcheckdatum. Het lijkt alsof je een nacht boekt maar je boekt hiermee enkel het tijdsslot op de de incheckdatum. 

ZOEK & BOEK