HOTTUB - MAX 6 PERSONEN

VANAF 65,-

Badderen in de buitenlucht met alpaca's op de achtergrond! De met bronwater gevulde hottub wordt verwarmd door een met hout gestookte kachel en staat op een knusse privé plek tussen de houtwallen en aan de alpacaweide. Zie jij jezelf al genieten in dit warme bad?

Belangrijke info:
De hottub is per dag te huur van 19.30 uur - 22:30 uur en geschikt voor max 6 personen. Wij zorgen ervoor dat het bad schoon is en gevuld wordt met koud water zodat het bad klaar is om opgestookt te worden. Het opstoken van de hottub duurt 2 tot 2,5 uur. Je stookt het bad zelf vanaf 17.00 uur warm en mag ons binnen de openingstijden van de receptie altijd om hulp vragen bij het aansteken ervan. Natuurlijk leggen we je uit hoe dit werkt. De hottub is online te boeken of binnen de openingsuren van de receptie wanneer je op de camping bent. Wil je langer badderen? Dit kan op zaterdag en zondag vanaf 12.30 uur - 22.30 uur. Je begint dan om 10.00 uur met stoken. De kosten hiervan zijn €105,- Omdat wij een kleine en persoonlijke camping zijn bieden wij één hottub aan. 

Wil je de hottub online boeken? Hiervoor dien je een losse boeking te maken. Kies de dag van gewenst gebruik als incheckdatum en kies de dag erna als uitcheckdatum. Het lijkt alsof je een nacht boekt maar je boekt hiermee enkel het tijdsslot op de de incheckdatum. 

ZOEK & BOEK