Binnenkort

Yoga in de Pluk-Ze boomgaard 25/06

Yoga met Lisa! Van 11.00 uur - 12.00 uur in de boomgaard. 

Deelname: €7,50 p.p. 

Let´s start a fire Festival 30/06 - 2/07

Het vuur aanwakkeren en de verbinding met elkaar aangaan, dat is waar dit festival over gaat. Elke activiteit op het festival wordt vol vuur, liefde en passiebegeleid en daarmee wakkeren we ons gezamenlijke vlam aan! Let's start a fire gaat dus over jezelf en elkaar zien, elkaar inspireren én met elkaar van alles BELEVEN. We doen niets liever dan jou daarin meenemen, want zoals dat gaat met vuur: als we elkaar aansteken, dan gaan we met z'n allen stralen!

Wanneer? 30 juni, 1 en 2 juli
Waar? De sinnige pleats, Markeweg 25, Blesdijke
Info: 
letsstartafire.com

Noorderkade Parade Blokzijl 22/07

Shop de allermooiste zolderschatten, ontdek vintage pareltjes, verras je smaakpupillen, laat je verbazen door talent en dompel jezelf onder in de nostalgische sfeer van het schilderachtige havenstadje Blokzijl. Bekijk hier de pagina van Noorderkade Parade! 

SUP en Yoga 30/07

Ook in 2023 zullen Arjan Berger van WeerribbenSUP en Manon Lemkes van Yin Yoga Sound SUP & Yoga geven op de prachtige plek in de Weerribben.
Een leuk programma met:
- Yoga op land
- Sup instructie en stuk suppen
- Yoga op de SUP-boards.
Deze workshop is op:
- Zondag 30 juli 10.00 uur
Yoga
De yoga zal gegeven worden door Manon. Er zal een mix van Yin & Yang yoga worden gegeven. Yin Yoga is een stille en meditatieve vorm van yoga waarbij je 2-5 minuten in een houding blijft. Je ontspant je spieren, waardoor je dieper zakt naar het bindweefsel. In het bindweefsel liggen vaak de klachten. Daarom is het geschikt voor iedereen. De yang yoga is voor de versterking van de spieren en worden minder lang aangehouden. Vaak in de vorm van een zachte flow.
Suppen
Suppen of Stand Up Paddling is een snelgroeiende watersport en wat leuker om dit te doen in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het is een nieuwe en hippe manier om de Weerribben te beleven en het leuke aan suppen is dat het voor iedereen geschikt is.
Het suppen tijdens deze workshop wordt begeleid door Arjan.
Sup & Yoga
Natuurlijk gaan we deze 2 combineren: Yoga op een SUP-board! We zullen een aantal yoga houdingen gaan uitproberen op het SUP-board. Het is geen probleem als je nog niet eerder hebt gesupt, of nieuw ben met Yoga.
Suppen en Yoga is een perfecte combinatie. Bij zowel suppen als yoga staan balans en evenwicht centraal. Yoga op een SUP-board zal een extra uitdaging zijn, waarbij nog meer van je balans en concentratie wordt gevraagd.
Programma:
Verzamelen bij een nog te bepalen parkeerplaats in de Weerribben
- Yin & Yang Yoga op het grasveld ( Manon)
- Instructie suppen (Arjan)
- SUP-route door De Weerribben heen
- SUP-Yoga
- Einde workshop met een drankje
De workshop duurt ongeveer 3 uur. Gebruikelijk spreken we om 09:45 uur af en beginnen om 10:00 uur. Daadwerkelijke tijden worden vooraf gecommuniceerd.
Kosten: 40 euro. Je krijgt bij aanmelding een betaalverzoek.
Aanmelden kan via info@weerribbensup.nl
Graag ook mobiel nummer vermelden.
(Gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen)
check website: www.weerribbensup.nl/ en www.yinyogassound.nl

Kinder Blestival 2 en 3/09

Vlieg je mee naar de droomplek waar je helemaal vrij kan zijn? Een grasveld vol met workshops waar je samen kunt dansen, creëren en spelen, voor jong en oud.Niets moet, alles kan. Hula hoop dance, vuur maken, theater muziek maken, eten koken boven het vuur, regenboogkunst, wensboom maken, reuzenbellenblaas, dromenvangers en nog veel meer!

Wanneer: 2 en 3 september 2023
Waar: De sinnige pleats, Markeweg 25, Blesdijke
Info: www.letsstartafire.com/kinderblestival/

Uit het verleden

ADEM EN IJS WORKSHOP TBA

De workshop Adem & IJs is een dag om nooit te vergeten. Tijdens deze dag ga je met gelijkgestemden buiten je comfortzone door middel van een ijsbad. Je gaat ontspanning vinden in een spannende en uitdagende situatie. Door middel van jouw ademhaling en mindset maak je dit mogelijk. In dit persoonlijke proces kom je in contact met jouw innerlijke kracht en jouw volle potentieel. Je doorloopt verschillende lagen van bewustzijn, waarbij elk ijsbad weer uniek is. Je gaat uit je hoofd en komt in je lichaam. Een complete ervaring die je niet wilt missen.

Zaterdagochtend start je om 9.00 uur aan de workshop. Deze vind plaats in het bos van onze camping. Na de workshop staat er soep klaar en is er tijd om na te praten. 

Hoe ziet de ijsbad workshop eruit
We beginnen de dag met een check-in, waarbij er wordt gekeken naar je adempatroon en wat je intentie is voor die dag. Je maakt kennis met de groep, krijg direct inzicht in jouw doel en jouw ademhaling.

Door middel van oefeningen en kleine stukjes theorie krijg je een beter beeld van wat een goede ademhaling is en hoe jouw ademhaling werkt. Nog belangrijker is het daadwerkelijk voelen wat voor jou werkt en hoe. Dit doen we door verschillende ademhalingsoefeningen te doen en te ervaren.

Voor je daadwerkelijk het ijsbad ingaat doen we een fysieke warming-up. Deze is voor iedereen te doen en toegankelijk. Doel is een warm en doorbloed lichaam. In de aanloop naar het bad zorg ik ervoor dat je warm wordt, maar bewust aanwezig bent bij het gehele proces. Op deze manier ga je ervaren hoe jij reageert op stress, maar ook welke tools jij zelf hebt om hierin te schakelen. Dit geeft mooie inzichten voor dat moment, maar ook in andere momenten van stress. Een hele waardevolle les. Ik zorg ook voor een setting waarbij je de ruimte hebt voor jouw proces. 

Programma: 
Inchecken + voorstellen
Ademhalingsoefeningen
Warming-up / ijsbad

Bijdrage:
€99,- 

Wat is inbegrepen:
·     Workshop Adem en IJs op zaterdag op een unieke plek op de camping (duur 3-4 uur)
·     Een workshop in kleine setting (maximaal 10 deelnemers)  
·     Onbeperkt koffie, thee, water en soep van de vuurpit na afloop (op zaterdag)

Begeleider: Niels Scholten

Locatie: camping De Houtwal

Wil jij deze unieke ervaring ook beleven? De workshop is optioneel als artikel bij te boeken wanneer je jouw verblijf reserveert. Wil je enkel voor de workshop komen? Stuur mij dan even een mailtje (info@dehoutwal.nl) zodat ik een plaats voor je kan reserveren. 

Weekend 22/24-07 ZEN Caravan

Het Scheveningse zen koppel Eddie & Joy reizen dit zomerseizoen samen met hun omgetoverde roze met turqoise hippie sleurhut - De ZEN Caravan - langs unieke campings in Nederland. Van 22 - 24 juli kun jij deelnemen aan een all-in ZEN caravan weekend retreat op onze camping waar Joy en Eddie hun caravan kamperen. Zij zijn klaar om te gaan toeren - reis mee en kom uit je sleur!

ZEN Caravan retreats

Een laidback ZEN Caravan retreat brengt je uit je huis en in de natuur. Zo'n weekend bestaat uit: yoga, sound experiences, meditatie, wandelingen en volop tijd voor avontuur, zelfonderzoek en lekker jezelf zijn. Deze mini vakanties vinden plaats op unieke campings midden in de mooie Nederlandse natuur en met like-minded mensen. Eddie & Joy parkeren hun Caravan deze zomer van 22 - 24 juli op deze camping. Je kunt je eigen caravan, camper of tent op de speciale ZEN caravan area parkeren.

Boek je spot hier


Vrijdag 13-05 MR and MRS Hospes

Kom jij dit weekend bij ons logeren? Dan heb je geluk! Dit muzikale stel MR and MRS Hospes maakt met hun camper een tour door Nederland en kamperen vrijdag gezellig een nachtje bij ons. Vrijdagavond rond een uurtje of 20.00 zullen zij hun eigen muziek laten horen. Zin in!

Weekend 10/12-09 La Karavana

Een hostel maar dan op wielen. Deze 45 jaar oude dubbeldekker bus komt van 10-12 september bij ons langs voor de Overijssel roadtrip. Hoe tof! Bekijk hier de trips die zij aanbieden!