Binnenkort

Noorderkade Parade Blokzijl 22/07

Shop de allermooiste zolderschatten, ontdek vintage pareltjes, verras je smaakpapillen, laat je verbazen door talent en dompel jezelf onder in de nostalgische sfeer van het schilderachtige havenstadje Blokzijl. Bekijk hier de pagina van Noorderkade Parade! 

Uit het verleden

Adem en IJs workshop 28/07

Adem & IJs workshop

De workshop Adem & IJs is een dag om nooit te vergeten. Tijdens deze dag ga je met gelijkgestemden buiten je comfortzone door middel van een ijsbad. Je gaat ontspanning vinden in een spannende en uitdagende situatie. Door middel van jouw ademhaling en mindset maak je dit mogelijk. In dit persoonlijke proces kom je in contact met jouw innerlijke kracht en jouw volle potentieel. Je doorloopt verschillende lagen van bewustzijn, waarbij elk ijsbad weer uniek is. Je gaat uit je hoofd en komt in je lichaam. Een complete ervaring die je niet wilt missen.

Hoe ziet ijsbad workshop eruit
We beginnen de dag met een check-in, waarbij er wordt gekeken naar je adempatroon en wat je intentie is voor die dag. Je maakt kennis met de groep, krijg direct inzicht in jouw doel en jouw ademhaling.

Door middel van oefeningen en kleine stukjes theorie krijg je een beter beeld van wat een goede ademhaling is en hoe jouw ademhaling werkt. Nog belangrijker is het daadwerkelijk voelen wat voor jou werkt en hoe. Dit doen we door verschillende ademhalingsoefeningen te doen en te ervaren.

Bij de lange versie hebben we de tijd en ruimte om voor de spanning en inspanning nog tot onszelf te komen en rust te ervaren door een ademreis. Ik begeleid je in je ademhaling, waarbij je steeds meer rust en ontspanning gaat ervaren. Je komt in de ontspanning en stilte. Vanuit die stilte gaan we ons klaar maken voor het ijsbad.

Voor je daadwerkelijk het ijsbad ingaat doen we een fysieke warming-up. Deze is voor iedereen te doen en toegankelijk. Doel is een warm en doorbloed lichaam. In de aanloop naar het bad zorg ik ervoor dat je warm wordt, maar bewust aanwezig bent bij het gehele proces. Op deze manier ga je ervaren hoe jij reageert op stress, maar ook welke tools jij zelf hebt om hierin te schakelen. Dit geeft mooie inzichten voor dat moment, maar ook in andere momenten van stress. Een hele waardevolle les. Ik zorg ook voor een setting waarbij je de ruimte hebt voor jouw proces. Na het ijsbad warmen we op, praten we na en gaan we naar huis met een voldaan gevoel.

Begeleider: Niels Scholten
Locatie: Lust for life Oldemarkt
Tijd: 13:00 – 17:00

Bijdrage: € 95,00

Inclusief  thee, water, soep & professionele foto’s.

Min, aantal deelnemers 6
Max, aantal deelnemers 10

Programma (kort)
Inchecken + voorstellen
Ademhalingsoefeningen
Warming-up / ijsbad

Wil jij deze unieke ervaring ook beleven? Reserveer jouw plek dan hier!

Weekend 22/24-7 ZEN Caravan

Het Scheveningse zen koppel Eddie & Joy reizen dit zomerseizoen samen met hun omgetoverde roze met turqoise hippie sleurhut - De ZEN Caravan - langs unieke campings in Nederland. Van 22 - 24 juli kun jij deelnemen aan een all-in ZEN caravan weekend retreat op onze camping waar Joy en Eddie hun caravan kamperen. Zij zijn klaar om te gaan toeren - reis mee en kom uit je sleur!

ZEN Caravan retreats

Een laidback ZEN Caravan retreat brengt je uit je huis en in de natuur. Zo'n weekend bestaat uit: yoga, sound experiences, meditatie, wandelingen en volop tijd voor avontuur, zelfonderzoek en lekker jezelf zijn. Deze mini vakanties vinden plaats op unieke campings midden in de mooie Nederlandse natuur en met like-minded mensen. Eddie & Joy parkeren hun Caravan deze zomer van 22 - 24 juli op deze camping. Je kunt je eigen caravan, camper of tent op de speciale ZEN caravan area parkeren.

Boek je spot hier


Vrijdag 13-05 MR and MRS Hospes

Kom jij dit weekend bij ons logeren? Dan heb je geluk! Dit muzikale stel MR and MRS Hospes maakt met hun camper een tour door Nederland en kamperen vrijdag gezellig een nachtje bij ons. Vrijdagavond rond een uurtje of 20.00 zullen zij hun eigen muziek laten horen. Zin in!

Weekend 10/12-09 La Karavana

Een hostel maar dan op wielen. Deze 45 jaar oude dubbeldekker bus komt van 10-12 september bij ons langs voor hen Overijssel trip. Hoe tof!